ENN-groepGalvaniseerde vierkante stalen pijpPresentatie van het proces

  • vrijgavetijd:2022-09-17 16:38:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:507
  • Korte omschrijving:

    ENN-groep,De andere is ontworpen met vervormhoek, die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg

Artikel inhoud

De andere is ontworpen met vervormhoek, die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg; de buiging van de hoek, zodat de vervormingshoek ^ theta; Het kan nauwkeurig de vervormingsgraad van hoeken en randen weergeven. In het ontwerpproces, rekening houdend met de invloed van dimensionale nauwkeurigheid en het verharden van metaalbewerking, is de verdeling van de vervormhoek meestal groter aan het begin en in het midden passeren, en dan geleidelijk afneemt. In de pas die direct door boogsnijpunt wordt gevormd,ENN-groepPrijs van gegalvaniseerde vierkante pijp 100, zodat de passeerrand anders is dan die van de pijp blanco. Om de dimensionale nauwkeurigheid te waarborgen, moet het filet deel van de pas worden gecorrigeerd en berekend. Daarom heeft deze methode een hogere ontwerpnauwkeurigheid dan andere methoden. Echter, door de grote hoeveelheid iteratieve berekening, is deze methode meer geschikt voor pass design door de computer. Als u een frame gebruikt dat zowel horizontaal als verticaal vervormt, kunt u direct gebruik maken van de vervormingshoek &T theta; Ontwerp passen.

De bouw, de machinebouw, de bouw, de machinebouw de bouw, de bouw, de bouw, de bouw van machines en staalconstructies, met name in de wanden, de machines en de bouw. Het effect van koude gegalvaniseerde vierkante buis is verre van dat van hete gegalvaniseerde vierkante buis; Hoe kun je de hete gegalvaniseerde vierkante pijp onderscheiden van koude gegalvaniseerde vierkante pijp?

ENN-groepFunctionele index analyse van de vierkante buis --de kracht werkt op de onderdelen in een grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De kracht van de vierkante buis vernietiging onder de lading en val belasting wordt de lading en val taaiheid genoemd.

B. converterstaal: a) zuuromzetters staal; b) Basisomzetters staal. Of a) convertertaal met de bodem; b) zijdelingse omzettingsstaal; c) hoogopgeleide omzettingsstaal.

WalingOver het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Hardheid hardheid is een aanwijzing om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

De kracht, plasticiteit en hoek die later besproken worden zijn de machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk worden veel mechanische machines herhaaldelijk belast en is de hele kans in deze omgeving uitgeput.


ENN-groepGalvaniseerde vierkante stalen pijpPresentatie van het proces



Indien de testresultaten van vierkante buizen niet aan de bepalingen van de productnormen voldoen, worden de niet-gekwalificeerde gekozen en wordt het aantal monsters uit dezelfde partij vierkante buizen verdubbeld om ongekwalificeerde producten opnieuw te inspecteren. Indien de resultaten van de inspectie (met inbegrip van de door de test van het project vereiste indexcijfers) ongekwalificeerd zijn mag de partij vierkante buizen niet worden geleverd. Als de volgende inspectieposten de eerste inspectie niet doorstaan,ENN-groep46 prijs van gegalvaniseerde vierkante pijp, We hoeven alleen te behandelen volgens deze is herbeinspectie niet toegestaan: A. Er zijn witte vlekken in de lage vergroting; b. Microscopisch.

Hoe de hoeveelheid oxyde-schaal te verminderen is de sleutel tot de verhitting van naadloze vierkante buis. Vooral als het heet is. Uitgaande van de levensduur van gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van pijpen zijn de eisen strenger. Warme ovens worden bijvoorbeeld onderverdeeld in verwarmingsovens en verwarmingsovens overeenkomstig hun functies; De eerste wordt gebruikt om de blanco van normale temperatuur tot verwerkingstemperatuur te verwarmen; Deze wordt gebruikt om de blanco te verwarmen tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur tijdens de verwerking.

Er zijn veel verwerkingstechnologieën voor vierkante buizen. Ik zal de specifieke verwerkingstechnologie hier niet introduceren. We weten alleen over de verwerkingstechnologie van elkaars buizen. We kunnen onvoldoende begrip hebben van de verwarmingstechnologie. Vervolgens zal ik u een gedetailleerde introductie geven aan de verwarmingstechnologie van de lagere buizen.

Nauwkeurige afwerkingNa chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen,ENN-groep350 gegalvaniseerde vierkante pijp, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Indeling van vierkante buizen van vierkante leidingen wordt verdeeld in gewone vierkante buizen van koolstofstaal en vierkante buizen met een lage legering, afhankelijk van materiaal. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, enz.

De tweede is het reinigen van het oppervlak van de andere pijp. Bij het reinigen van de andere pijp, vierkante rechthoekige pijpen, naadloze vierkante pijpen, gegalvaniseerde vierkante pijpen, gegalvaniseerde pijpen worden geleverd in de tijd en kosteneffectief. Ze zijn uitgegroeid tot het voorkeursmerk van vele draadproducten. Welkom om te kopen! Het wordt gebruikt om olie en stof te verwijderen. Het is alleen geschikt voor het verwijderen van vet en stof op het oppervlak van de vierkante pijp, die geen roest en oxide schaal kan verwijderen. Daarom kan het alleen worden gebruikt als een hulpmiddel in de productie.


ENN-groepGalvaniseerde vierkante stalen pijpPresentatie van het proces



Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

origineelDe algemene leverlengte van qb vierkante pijp is mm-mm, meestal mm en mm. Qb vierkante buis mag korte lengte- en niet-vaste lengteproducten leveren die niet kleiner zijn dan mm, of in de vorm van verbindingsbuis

Er zijn enkele defecten in qb vierkante buis tijdens het uitrekken, die worden veroorzaakt door de volgende redenen. De gemeenschappelijke belangrijkste redenen zijn als volgt: selecteer de juiste qb vierkante buis materiaal, en de gewoonlijk gebruikte materialen in austenitische qb vierkante buis zijn CrNiTi en CrNiTi. Tijdens de diepe tekening is CrNiTi stabieler dan CrNiTi en heeft een betere crack resistentie. Daarom moet CrNiTi materiaal zo veel mogelijk worden geselecteerd.

C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.

ENN-groepZo vlak, en de grootte en dikte zijn niet gestandaardiseerd, het kan weerspiegelen dat deze vierkante buis is een slecht product& rdquo.

C. speciaal prestatiestaal: a) roestvrij en zuurbestendig staal; b) hittebestendig staal; c) Elektrisch verwarmingsgelegeerd staal; d) Elektrisch staal; e) Hoogmangaan draagt resistent staal.

Indien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Baile Atha LuainTwee ton heffende vrachtliftWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Baile Atha LuainTwee ton heffende vrachtliftWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • CincinnatiNameVaste eenvoudige heflift voor ladingUitgelichte voordelen

    CincinnatiNameVaste eenvoudige heflift voor ladingUitgelichte voordelen

  • Saint LouisVaste geleiderail heffende vrachtliftOnderhoudsfuncties

    Saint LouisVaste geleiderail heffende vrachtliftOnderhoudsfuncties

  • ParijsVaste geleiderail heffende vrachtliftProductselectie en cheats gebruiken

    ParijsVaste geleiderail heffende vrachtliftProductselectie en cheats gebruiken

  • Riverside.Vaste geleiderail type vrachtliftHet productieproces is completer

    Riverside.Vaste geleiderail type vrachtliftHet productieproces is completer

  • Baile Atha IVaste heffende hydraulische vrachtliftMarktstatus industrie

    Baile Atha IVaste heffende hydraulische vrachtliftMarktstatus industrie

  • Fort WorthVaste heflift voor ladingWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

    Fort WorthVaste heflift voor ladingWat voor soort voordelen heeft de opkomst van?

  • Hanover.Vaste heflift voor ladingbetrouwbaar

    Hanover.Vaste heflift voor ladingbetrouwbaar

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!