Bati.transformator met olieonderdompelingDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • vrijgavetijd:2022-09-29 09:11:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:319
  • Korte omschrijving:

    Bati.,Als het volume van de transformator te klein is,Bati.Fabrikant voor recycling van transformatoren, zal de transformator

Artikel inhoud

Als het volume van de transformator te klein is,Bati.Fabrikant voor recycling van transformatoren, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Verminderde isolering

Bati.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Fout oordeel van de transformator

La Manaworld.kgmDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,Bati.transformator voor elektrische bureaubladen, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Bati.transformator met olieonderdompelingDe opkomst van verdere openstelling van onze markt



Fout oordeel van de transformator

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Productieproces en stappen van droge transformator

StatistiekenBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Bati.Droge transformator van de centrale, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Fabrikant van transformatoren

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Bati.transformator met olieonderdompelingDe opkomst van verdere openstelling van onze markt



fabrikant van droge transformatoren

origineelOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Bati.lekkage van bout- of buisexterne draad

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Dabasfrance.kgmHefplatform voor varkensInstallateur

    Dabasfrance.kgmHefplatform voor varkensInstallateur

  • Dabasfrance.kgmLiftbouwplatformIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

    Dabasfrance.kgmLiftbouwplatformIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

  • Dabasfrance.kgmLift geleidingswiel van aluminiumlegeringWat zijn de bronnen van goederen die naar de

    Dabasfrance.kgmLift geleidingswiel van aluminiumlegeringWat zijn de bronnen van goederen die naar de

  • Shaanxi.2 ton mobiele liftUitstekende bijdrage in de hijsindustrie

    Shaanxi.2 ton mobiele liftUitstekende bijdrage in de hijsindustrie

  • Qarajapan.kgmPrijs van de transformatorAnalyse van prijsindexoperaties

    Qarajapan.kgmPrijs van de transformatorAnalyse van prijsindexoperaties

  • Dombrova gurnichaKlein pneumatisch hefplatformBeveiligingsinstellingen

    Dombrova gurnichaKlein pneumatisch hefplatformBeveiligingsinstellingen

  • Dombrova gurnichaAutomatisch hefplatform voertuigDoel en toepassingsgebied

    Dombrova gurnichaAutomatisch hefplatform voertuigDoel en toepassingsgebied

  • Zhuanghe.Eenvoudig hydraulisch hefplatformDe warmteoverdrachtsfunctie is beter

    Zhuanghe.Eenvoudig hydraulisch hefplatformDe warmteoverdrachtsfunctie is beter

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!