Moloni.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemo

  • vrijgavetijd:2022-09-25 14:21:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:147
  • Korte omschrijving:

    Moloni.,De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren k

Artikel inhoud

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Moloni.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Jilib.Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Moloni.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie,Moloni.Brand van olie ondergedompelde transformator, die oplossen en ontbranden, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Moloni.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Korting?Daarna klemmen we de branchpijp met je duim,Moloni.2000 KVA-krachttransformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Moloni.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Moloni.3150 transformator, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

    Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

  • Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

    Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

  • Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

    Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

  • Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

    Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

  • San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

    San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

  • StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

    StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!