Kaga Bandoro.Olie ondergedompelde hoofdtransformatorWaar is het gemak van?

  • vrijgavetijd:2022-09-24 23:47:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:569
  • Korte omschrijving:

    Kaga Bandoro.,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat

Artikel inhoud

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Kaga Bandoro.Handtastmethode voor de controle van de transformator

Volgens de conditie van scheuren gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

DrankIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Kaga Bandoro.Energie van Transformer,Kaga Bandoro.Elektrische transformator 50, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Wat is de bedrading van droge transformator?


Kaga Bandoro.Olie ondergedompelde hoofdtransformatorWaar is het gemak van?



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,Kaga Bandoro.Onderhoud van transformatoren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

aanbevelenHet geluid van droge transformator komt van

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Kaga Bandoro.Olie ondergedompelde hoofdtransformatorWaar is het gemak van?



Fabriek voor elektrische transformatoren

indexDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Visuele controle voor de controle van de transformator

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Kaga Bandoro.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

    Villaban.kgmHydraulisch hefplatformHoe het productieproces te bedienen?

  • Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

    Vraag nieuwe stadEenvoudige elektrische hefboom voor ladingNieuwe hardingstechnologie

  • Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

    Vraag nieuwe stad0,5 ton hefplatformAankoop subsidie ​​werk

  • Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

    Vraag nieuwe stadHydraulische hefplatform elektrische liftFoutopsporingsproces en algemene vereisten

  • Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

    Vraag nieuwe stadAluminium legering lift auto gemonteerdhoeveel

  • Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Harderwijs.Aanpassing van elektrische liftenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

    FlanellenTransformator voor droog typeTel de hoogtepunten

  • Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

    Stockton.Klein 3-meter hefplatformDe markt is nog steeds optimistisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!