Tonota.Hebben droge transformatoren ventilatorenVerwerking in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-19 16:40:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:160
  • Korte omschrijving:

    Tonota.,transformator-onderneming met olieonderdompelingWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Tonota.Produc

Artikel inhoud

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Tonota.Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie,Tonota.Hoeveel is 200 KVA olietransformator, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces vacuümpolie onderdompeling, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding algemene installatie proces, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Maassluis.Dry type transformator bedrijf

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Onderzoek naar productenFout oordeel van de transformator

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Tonota.Hebben droge transformatoren ventilatorenVerwerking in de industrie



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Economisch beheerNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer %,Tonota.Beginsel van de transformator, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Tonota.In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

    Oude stad GdanskLift hydraulisch hefplatformDe mate van productdifferentiatie in de industrie is kle

  • Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

    Oude stad GdanskKantelbare lift van aluminiumlegeringWat is het

  • BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

    BarendhurtCity in Germany15 meter liftStart een nieuw marketingmodel

  • Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

    Kibaha.Prijs van de 800kVA-distributietransformatorHoe groot is de markt?

  • AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

    AntwerpenKlein met de hand bediend hefplatformVoorraadbronnen zoeken

  • Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

    Antwerpen7-meter hefplatform autoProblemen waar aandacht aan moet worden besteed in de bouw

  • Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

    Xingtaiworld.kgm1 meter hydraulisch hefplatformGeluidsisolatie

  • PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    PSV Eindhoven4 meter hoge elektrische liftZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!