Boumerdas.Aard van de isolatie van de transformatorVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

  • vrijgavetijd:2022-09-15 13:28:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:572
  • Korte omschrijving:

    Boumerdas.,Geluidsoplossing van droge transformatorenVallende buitenlandse zaken en piercingBoumerdas.Hoe maak je olie voor olie on

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Boumerdas.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Sheberghan.Droge transformator

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Boumerdas.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, schade aan machines en apparatuur, enz.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Boumerdas.Aard van de isolatie van de transformatorVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven



De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, maar het is geen groot land.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Boumerdas.Wat is het principe van de transformator,Boumerdas.660V tot 380V driefasetransformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Welkom bij het informerenVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Boumerdas.Aard van de isolatie van de transformatorVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Boumerdas.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Delachten.Auto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSchitterende transformatie van de markt naar ee

    Delachten.Auto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSchitterende transformatie van de markt naar ee

  • Heemskerk.LiftZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer

    Heemskerk.LiftZaken die aandacht nodig hebben bij warm weer

  • Kasese.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorVerschillende effecten t

    Kasese.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorVerschillende effecten t

  • GaobeidianVast hydraulisch hefplatformHoe namaakgoederen te identificeren

    GaobeidianVast hydraulisch hefplatformHoe namaakgoederen te identificeren

  • GaobeidianHeftruck op de bouwplaatsOfferte blijft stabiel

    GaobeidianHeftruck op de bouwplaatsOfferte blijft stabiel

  • Hainanfrance. kgmHydraulisch draaiplatformDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    Hainanfrance. kgmHydraulisch draaiplatformDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Euk.Elektrische lift van de fabrikant van de liftAlgemene afwijkingsmaatregelen

    Euk.Elektrische lift van de fabrikant van de liftAlgemene afwijkingsmaatregelen

  • Euk.15 meter hefplatformNieuwe doorbraak in efficiëntietechnologie

    Euk.15 meter hefplatformNieuwe doorbraak in efficiëntietechnologie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!