Wewak.630 fabrikant van droge transformatorenDoor verandering gedreven marktaandeel

  • vrijgavetijd:2022-09-15 12:29:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:155
  • Korte omschrijving:

    Wewak.,Wewak.Droge transformator,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge

Artikel inhoud
Wewak.Droge transformator,

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Wewak.Fabrikant van omzetters

transformator met olieonderdompeling

TrinomaleNameBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Verminderde isolering


Wewak.630 fabrikant van droge transformatorenDoor verandering gedreven marktaandeel



Geluid,Wewak.Elektrische hoogfrequente transformator,Wewak.500KVA prijs van de transformator, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Transformer is

Korte invoering van de nullijn van de transformator

kwaliteitsindexHoeveel kost de transformator?

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Productieproces en stappen van droge transformator


Wewak.630 fabrikant van droge transformatorenDoor verandering gedreven marktaandeel



Exploitatie van gesmolten transformator

Omvang van de productenBij inbedrijfstelling:

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Wewak.fabrikant van droge transformatoren

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Emmeloord.Hydraulische hefapparatuur voor platformsHoe kies je hoge kwaliteit, duurzaam en goedkoop?

    Emmeloord.Hydraulische hefapparatuur voor platformsHoe kies je hoge kwaliteit, duurzaam en goedkoop?

  • Emmeloord.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringOpmerkingen over de industrie

    Emmeloord.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringOpmerkingen over de industrie

  • Hong Kong.Schaarvork hooggelegen liftNieuw product

    Hong Kong.Schaarvork hooggelegen liftNieuw product

  • Galanta.kgmrang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingGeluidsisolatie

    Galanta.kgmrang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingGeluidsisolatie

  • PSV EindhovenKleine lift voor het transport van groentenHoe het beter te gebruiken?

    PSV EindhovenKleine lift voor het transport van groentenHoe het beter te gebruiken?

  • PSV EindhovenVoertuig met loopplateauAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

    PSV EindhovenVoertuig met loopplateauAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

  • Isilemurino.kgmHydraulisch hefplatform voor huishoudensBasis kennis

    Isilemurino.kgmHydraulisch hefplatform voor huishoudensBasis kennis

  • Busgow FreiburgElektrische liftbatterijGlans

    Busgow FreiburgElektrische liftbatterijGlans

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!