Popondetta.kgm500 KVA-olie ondergedompelde transformatorGebruik in techniek

  • vrijgavetijd:2022-09-15 12:08:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:539
  • Korte omschrijving:

    Popondetta.kgm,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat

Artikel inhoud

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Popondetta.kgmAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ; start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Algemene stad RocaMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Fabrikant van transformatoren

Oorzaken van brand in transformator


Popondetta.kgm500 KVA-olie ondergedompelde transformatorGebruik in techniek



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt,Popondetta.kgmDroge type transformator 1000 KVA, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Popondetta.kgm500 KVA-olie ondergedompelde transformatorGebruik in techniek



Fabriek voor droge transformatoren

Verbetering van de kwaliteitHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,Popondetta.kgmHoeveel kost een driefasetransformator?, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Popondetta.kgmII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

In het geval van droge transformator-werking,Popondetta.kgmMeest recente model van olie ondergedompelde transformator, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Bhiwandi.kgmOverige productinformatie
  • Mezokovesd.kgmLift elektrisch kleinDappere en innovatieve marktreactie

    Mezokovesd.kgmLift elektrisch kleinDappere en innovatieve marktreactie

  • Mezokovesd.kgmMobiel hefplatformVersterk de opleiding van R&D-talenten

    Mezokovesd.kgmMobiel hefplatformVersterk de opleiding van R&D-talenten

  • Mezokovesd.kgmMobiel hydraulisch liftplatformWat zijn de industriële voordelen van?

    Mezokovesd.kgmMobiel hydraulisch liftplatformWat zijn de industriële voordelen van?

  • Mezokovesd.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringBeleggingsinformatie

    Mezokovesd.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringBeleggingsinformatie

  • Lexington-Fayette.WerkingsliftWat is de inhoud van de test?

    Lexington-Fayette.WerkingsliftWat is de inhoud van de test?

  • Ulan uudScb10 droge distributietransformatorHoog draagvermogen

    Ulan uudScb10 droge distributietransformatorHoog draagvermogen

  • Bielefeld.Vast type hydraulische liftPrijsmechanisme op korte termijn

    Bielefeld.Vast type hydraulische liftPrijsmechanisme op korte termijn

  • Bielefeld.Eenvoudig hefplatform voertuigAlgehele overcapaciteit

    Bielefeld.Eenvoudig hefplatform voertuigAlgehele overcapaciteit

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!